Za kredite 4,42 miliona €

Bez autora
Oct 06 2010

Investiciono-razvojni fond je do oktobra odobrio realizaciju 49 kredita mikro, malim i srednjim preduzećima, ukupne vrijednosti 4,42 miliona eura. Odbor direktora IRF-a je na sjednici donio odluke o odobrenju kredita za ukupno 17 investicionih projekata malih i srednjih preduzeća. Učešće IRF-a u realizaciji tih projekata iznosiće 1,6 miliona eura, dok će banke iz sopstvenih izvora odezbijediti dodatnih 1,32 miliona. Odobreni projekti odnose se na proizvodne djelatnosti, usluge i turizam. Osam od 17 odobrenih projekata realizuju u manje razvijenim opštinama, što je u skladu sa politikom IRF-a, kao i Vladinom politikom održivog razvoja.

Za kredite 4,42 miliona €Investiciono-razvojni fond je do oktobra odobrio realizaciju 49 kredita mikro, malim i srednjim preduzećima, ukupne vrijednosti 4,42 miliona eura, saopšteno je nakon sjednice Odbora direktora.

„Odbor direktora IRF-a je na sjednici donio odluke o odobrenju kredita za ukupno 17 investicionih projekata malih i srednjih preduzeća. Učešće IRF-a u realizaciji tih projekata iznosiće 1,6 miliona eura, dok će banke iz sopstvenih izvora odezbijediti dodatnih 1,32 miliona", navedeno je u saopštenju.

Odobreni projekti odnose se na proizvodne djelatnosti, usluge i turizam.

U saopštenju se dodaje da se osam od 17 odobrenih projekata realizuju u manje razvijenim opštinama, što je u skladu sa politikom IRF-a, kao i Vladinom politikom održivog razvoja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik